1. Bewezen formule
  2. Directe aanpak
  3. Samenwerking met Esteworld

Wat is procapil

Wat is Procapil?

Procapil is, op het gebied van haargroei en haaruitval, op dit moment het sterkst beschikbare haargroeimiddel als variant op Minoxidil. De werkstof Procapil is een combinatie van 3 complementaire actieve substanties welke alle bewezen effect hebben op de haaruitval en haargroei.

Van oudsher is het meest gebruikte anti-haaruitvalmiddel Minoxidil. Dit middel kan zorgen voor een langer behoud van het haar. Nu zijn er nieuwe producten op de markt zonder de bijwerkingen van Minoxidil en met een aanzienlijk beter resultaat, dit zijn Nanoxidil en Procapil. Wij verkopen Procapil-producten die haaruitval kunnen remmen en bestaande haren dikker kunnen maken, waardoor de haardichtheid toeneemt.

Door het gebruik van Procapil kan haaruitval stoppen en de huidige haren zullen dikker worden. Studies hebben uitgewezen dat bij Procapil een 121% dikker haartje kan worden ontwikkeld dan bij Minoxidil. Dit kan voor een groot verschil in haardichtheid zorgen. De belangrijkste studie is te bekijken op: Wetenschappelijk onderzoek Procapil

Doel van Procapil

– Verminderen van de productie van DHT (dihydrotestosterone) Dit is het hormoon dat zorgt voor de erfelijke haaruitval.
– De bloedspiegel op orde brengen,  wat kan zorgen voor nieuwe haargroei
– De haarwortel versterken en verankeren

Procapil haargroeimiddel bestaat uit

– Biotinyl-GHK (verankert de haarwortel)
– Oleanolzuren (voorkomst aantasting van de haarcellen)
– Apigenine (verstrekt de haarwortel)

Procapil haargroeimiddel in combinatie met een haartransplantatie

Het resultaat wat bereikt wordt met een haartransplantatie is vaak afhankelijk van de nog aanwezige haren. Met Procapil kunnen deze eigen haren behouden of langer behouden blijven zodat een resultaat van een haartransplantatie langer blijvend is. Ook heeft Procapil een gunstige uitwerking op de nieuw geplaatste haarzakjes tijdens een haartransplantatie. Vanwege de betere doorbloeding kunnen deze haarzakjes, ook wel grafts genoemd, beter herstellen. Het verhoogt de kans op succes en kan zorgen voor een snellere en betere groei.
Het wordt aangeraden met Procapil ( spray ) te starten 4 weken na de haartransplantatie.  De eerste 4 maanden kan Procapil ( spray ) over de hele zone, inclusief de gebieden waar getransplanteerd is worden aangebracht. Na 4 maanden kan enkel op het gebied waar voor de haartransplantatie nog haar aanwezig was  spray  worden aangebracht. Uiteraard kunt u ook de hele hoofdhuid met de spray blijven bewerken, maar dit is niet nodig.

Procapil shampoo kunt u altijd vanaf het begin gebruiken.